Wakeboard pálya, Ikrény

Wakeboard pálya, Ikrény
Hozzászólás HozzászólásTérképpelNagy Roland
2009.05.22.
Ikrény - Évek óta az egyik legjobb magyarországi wakeboard pálya az ikrényi, amely, nem csak egyszerűen megfelel az elvárásoknak, de méltó helye lehet bármely hazai vagy nemzetközi versenynek is.

Megközelítése a legegyszerűbb mind közül, az M1-es autópályáról még az ugrásokat is lehet látni. A hangulat szinte mindig vidám és akkor sincs gond, ha kezdő vagy. Biztos lehetsz benne, hogy valaki segít a kezdő lépéseknél, és nem azért, hogy jókat nevessen rajtad.

A pálya a nemzetközi szabványoknak megfelelő, 800m hosszú, négyszög alaprajzú, amin egy slider, és egy kicker található.
A működési sebesség általában 30 km/h, de akár 60 km/h-ra is van
lehetőség, profi wakeboardosok számára. A 10 méter magasan futó kábelt villanymotor hajtja, így teljesen környezetbarát.

Wakeboard pálya Ikrényben. Kattintson a képre a galéria megnyitásához. Fotó:

Május 1-től Szeptember 20-ig, hétfőtől péntekig 10.00-tól 20.00-ig,
szombaton és vasárnap 9.00-20.00-ig tart nyitva. A vízmélység strandolásra ideálisan kialakított, -a szélétől 20-30 métert be lehet sétálni- árnyékos pavilonok, zuhanyzók, öltözők, kultúrált parkosított, teszik kellemessé az időtöltést, és a színvonalas családi pihenést. A gyermekeknek a parton pancsolási, homokozási lehetőség, melegkonyhás büfé. A grillpavilon a családok, baráti társaságok számára kellemes biztonságos szórakozási lehetőséget biztosít.

A wakeboardon kívül lábteniszpálya, strandröplabda, és víziröplabda áll a kedves vendégeink rendelkezésére.Az árak szolidak, a csajok a parton szeretik a nagy trükköket és a kaja is jó!

A pálya  Győrtől nagyjából két kilométerre van és az M1-es autópályáról kitűnően látszik, valamint könnyen elérhető az 1-es útról, ami a legcélszerűbb megközelítés, ha a város felől jövünk.

Kapcsolódó link:
http://www.sportutazas.com/wakeboard-gyor-palya
wakeboard.lap.hu/

Címkék

 

Vélemények, visszajelzések0 visszajelzés

Még nem írtak véleményt!

Írja meg tapasztalatát, véleményét!

Hozzászólás írásához be kell jelentkeznie!
Facebook profilommal szólok hozzá
Név:

Bejelentkezve Facebookon:
név

Kilépek a Facebookból
Mennyire elégedett a cikkel:

Tapasztalata, véleménye: A véleményt saját felelősségére írja! A(z) 54.161.108.58 IP címről szól hozzá.

felhasználói szabályzatot